Количество
|
Стоимость
|
||
|
У книзі висвітлені питання раціонального харчування, види меню i правила складання меню, правила зберігання, заморожування i способи визначення якості продукта, що поступають на судно.
Приведені способи теплової обробки, технологія приготування страв з овочів, круп'яних, зернобобових i макаронних виробів, страв з риби, морепродуктів, м'яса, яєць, сиру та ін, наведені рецептури цих страв, данi основи лікувального i лікувально-профілактичного харчування, особливості харчування різних країнн cвітy.
Розказано про санітарно-гігієнічний режим харчування на судах, дотримання техніки безпеки i caнiтapії на камбузі. Є витяги з Міжнародних конвенцій СОЛАС-74 i МАРПОЛ-73/78.
Навчальний посібник призначений для суднових кухарів, учнів кулінарних курсів i училищ.