0
Мой заказ

Повар судовой

Артикул a0004346
В наличии
510 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ

У книзі висвітлені питання раціонального харчування, види меню i правила складання меню, правила зберігання, заморожування i способи визначення якості продукта, що поступають на судно.

Приведені способи теплової обробки, технологія приготування страв з овочів, круп'яних, зернобобових i макаронних виробів, страв з риби, морепродуктів, м'яса, яєць, сиру та ін, наведені рецептури цих страв, данi основи лікувального i лікувально-профілактичного харчування, особливості харчування різних країнн cвітy.

Розказано про санітарно-гігієнічний режим харчування на судах, дотримання техніки безпеки i caнiтapії на камбузі. Є витяги з Міжнародних конвенцій СОЛАС-74 i МАРПОЛ-73/78.

Навчальний посібник призначений для суднових кухарів, учнів кулінарних курсів i училищ.
 

Короткое описание Автор: Носовський А.М., Корнієцький О.В., Самофал Т.С.
Год: 2011
Страниц: 312
  • Самовывоз в Одессе — бесплатно
  • Новой почтой по Украине  — по тарифам перевозчика

Подробнее о доставке

  • Наличными при получении в отделении Новой почты
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.
  • Безналичный расчет (банковский перевод)

 

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх